Μεσιτικό γραφείο

Ακίνητα Καλογήρου
Μεσιτικό γραφείο

Το μεσιτικό γραφείο Ακίνητα Καλογήρου ξεκίνησε τη λειτουργία του εδώ και πολλά χρόνια, με πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις πάνω στο ακίνητο, με σκοπό να βοηθήσει τον σύγχρονο άνθρωπο στην κάλυψη της κτηματομεσιτικής ανάγκης του.
Η αποτελεσματικότητα,η διορατικότητα, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η και η δέουσα προσοχή που δίνουμε στις δικές σας απαιτήσεις, συμβάλλουν στην επιτυχή κάλυψη των αναγκών σας είτε είστε αγοραστής είτε είστε πωλητής.
Αναλαμβάνουμε την αγοραπωλησία κάθε ακινήτου σας και είμαστε συνεχώς κοντά σας. Από τη στιγμή που θα απευθυνθείτε στο γραφείο μας κάθε απορία σας θα βρει απάντηση.
Διαθέτουμε ακίνητα παντός τύπου (διαμερίσματα:δυαρι, τριαρι ,τεσσαρι, πενταρι, αγροτεμάχια, οικόπεδα, μεζονέτες, επαγγελματικούς χώρους, αποθηκες, εξοχικές κατοικίες ,βίλες,καταστηματα κ.λ.π.). Πρόκληση μας είναι, μετά το πέρας της συνεργασίας μας, να μας προτείνετε σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς σας αποδεικνύοντας έτσι πόσο ικανοποιημένοι μείνατε. Πάντα στη διάθεσή σας.

  • Επιλέξτε ακίνητο από το χαρτοφυλάκιο μας
  • Πραγματοποιήστε μια ζήτηση μέσω του πρωτοποριακού website μας
  • Ο αρμόδιος σύμβουλος θα σας δείξει τα ακίνητα που σας ταιριάζουν
  • Η ομάδα του αkinitakalogirou θα φροντίσει για όλες τις σχετικές διαδικασίες
  • Έτσι, το ακίνητο που θα επιλέξετε θα γίνει σύντομα δικό σας

Οι εκτιμήσεις ακίνητης περιουσίας είναι μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες για οποιονδήποτε έχει στην ιδιοκτησία του, διαχειρίζεται ή ενδιαφέρεται για αγορά ή πώληση ή μίσθωση ενός ακινήτου. Η πολυπλοκότητα της αγοράς ακινήτων, οι ειδικές γνώσεις και εμπειρία που είναι προαπαιτούμενα για την παροχή μιας αξιόπιστης έκθεσης εκτίμησης για οποιονδήποτε σκοπό, καθώς και τα πρότυπα τα οποία είναι σημαντικό να ακολουθηθούν και είναι ανάλογα με τον σκοπό της εκτίμησης, οδηγούν στην ανάγκη οποιαδήποτε έκθεση εκτίμησης να παρέχεται από πιστοποιημένο εκτιμητή ακινήτων.
Κάθε ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας, κάθε αγοραστής ή μισθωτής κατοικίας ή οποιουδήποτε επαγγελματικού ακινήτου, οικοπέδου ή γης, κάθε επενδυτής σε ακίνητα, οφείλει προχωρήσει σε μελέτη εκτίμησης σχετικά με το ακίνητο που διαχειρίζεται ή σκοπεύει να αγοράσει με σκοπό την βέλτιστη ενημέρωσή και κατοχύρωσή του πριν την λήψη οποιασδήποτε απόφασης (Αγορά, Πώληση, Μίσθωση κ.α.)

Παρεχόμενες Υπηρεσίες Εκτίμησης Ακινήτων:

  • Εκτιμήσεις για αγορά / πώληση ακινήτου
  • Εκτιμήσεις – διαμεσολάβηση για ανανέωση μισθωμάτων
  • Εκτιμήσεις επενδυτικής αξίας ακινήτου βάση δεδομένου πλάνου επένδυσης και σκοπού αγοράς από ενδιαφερόμενο επενδυτή
  • Εκτιμήσεις ακινήτου-γης με σκοπό την πώληση του ακινήτου βάση της βέλτιστης χρήσης του αναφορικά με τα δεδομένα της αγοράς